Iverksett Plan B.

Nå har jeg bestemt meg. Det blir ikke Sentrumsløpet på meg i år. Hevelsen i foten har gått ned betraktelig, men jeg er fremdeles ganske sår og jeg har ikke fått tilbake 100 % av bevegeligheten i ankelen. Da kan det fort skje uhell, så derfor kommer jeg ikke å stille til start i morgen.

I tillegg har jeg fått mange kommentarer som rådet meg til å stå over, og gode råd må følges! (Tusen takk for alle tilbakemeldinger forresten. Jeg ble både overrasket og glad.)

Mine tosselossinger i normalt tilstand. Happy days...

Men morgendagen blir spennende uansett. Plan B skal iverksettes og klokkene skal synkroniseres. Jeg har store planer om å stå i Bygdøy allé og heie på alle jeg kjenner som løper forbi! Kveldens forberedelser involverer derfor ikke pasta og Farris som det pleier å gjøre innfor et lopp, men varmt vann med honning for at stemmebåndet skal fungere optimalt. Jeg skal rope høyt!

Og til alle dere som stiller til start i morgen, LYKKE TIL! Og vær på utkikk etter en heiendes og hoiendes Elefantankel på Bygdøy allé.

Tuuuut tut!

1 tanke om “Iverksett Plan B.

  1. Astrid

    Utrolig kjedelig, men det høres ut som en fornuftig avgjørelse!
    Hvor i B.A. skal du stå? Jeg står nederst – eller øverst, alt ettersom – der løperne kommer ut på B.A. etter Frognerparken. Jeg er ikke så mobil pga. resten av heiagjengen (småjentene), men hvis du er i nærheten får du hinke bortom, så kan vi heie på resten av laget sammen! 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s