Bær’um back again

… a runners tale. Jeg kom meg helt ut til Bærum på søndag og det trengte jeg virkelig. (Ikke å komme til Bærum, men å bevege meg.)

 

Det ble bare to treningspass i forrige uke, men jeg klarte å skrape sammen 34km totalt, så jeg er fornøyd.

 

Hett tips til alle dere der ute; selg ALDRI leiligheten/ huset deres. Det er sykt mye jobb og som den kontrollfreak jeg er blir jeg fryktelig ulykkelig når livet er i limbo. Lørdagen lå jeg på sofaen som en emo-tenåring, og det var såååå synd på meg. Været var bæsj, livet var bæsj, alt i hele universum var bæsj. Men slik kan en jo ikke ligge hele helgen. Skjerpings Anna!

 

Vår!! Ja, okei da, litt snø er det fremdeles igjen.

 

Søndag lå våren i luften og jeg skulle ut og løpe langt, langt og lenger enn langt. Det var sol, plussgrader, bar asfalt og jeg klinte til og med solfaktor 30 i ansiktet. Det var kanskje ikke helt nødvendig, men det luktet sommer! Livet var herlig, kroppen var lett og jeg var høy på endorfiner. At våren var på plass fikk jeg konstatert når jeg møtte en løpendes kar i shorts! Vi snakker ikke lange Bermudashorts heller, nei über-korte luftige maratonshorts var det. Det så faktisk litt kjølig ut…

 

Det ble altså en tur til Lysaker Brygge og hjem igjen. Helt fantastisk! Over 23km med en snittfart på 5.56, som planert. Ska-douche!

 

Skjermdump fra min elskede Garmin

 

Neste gang jeg får slike tenåringstakter over meg skal jeg jaggu huske å ta dosen min med endorfin. Det er vel som med tran; det er det som skal til. Og ikke smaker det hersken torsklever engang. Resultat!

 

Jeg satser på å ligge litt mer i emosjonell vater den nærmeste fremtid. I dag skal nemlig alle chakraene mine piskes inn på rekke og rad. Bikram, her kommer jeg!

 

Reklame

2 tanker om “Bær’um back again

  1. Marit

    Heeerlig langtur da!! Og hei, jeg kjenner meg veldig igjen i pubbis-emo-beskrivelsen. Endorfinene må inn, og det er løping som må til!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s