Call me Keiko

Etter en ambisiøs morgenjogg og planer om en sporty graviditet ble jeg innhentet av virkeligheten. At novembermørket la seg som en dyne over Oslo hjalp ikke direkte på energinivået. Men nå har jeg beholdt mat og drikke i over fire dager. Jippi, dette er REKORD siden 16 september!! Og formen er god, jeg har overskudd og jeg la derfor ut på en rolig joggetur i går for å teste formen. Kondisen har forfalt totalt, men kroppen taklet det fint. Jeg lunket frem som en hypokondrisk kjerring. ”- Følte jeg et stikk i kneet? Har jeg vondt i hofta? Smerter det i magen? Er jeg kvalm?” Etter 3km kunne jeg slappe av og nyte lysene fra Aker Brygge og snøyret som dalte ned. Det ble 7km i snegletempo, men det var godt å bli svett. Endelig! I dag har jeg treningsverk og lykken er total.

Jeg og bollen i refleks

Jeg har for øvrig ikke vant meg med min nye fasong. Jeg er usikker på om jeg kommer til å omfavne og hylle min egen fruktbarhet. Jeg føler meg mest som Shamu, men det er uansett å foredra enn å eksistere i en slags evig bakrus.

Just call me Keiko.

Free Willy. Bilde lånt fra the net

3 tanker om “Call me Keiko

 1. Marit

  Neimen så fin mage du har fått! Gratulerer, har ikke fått med meg at du er gravid! Spennende, spennende 🙂 Håper bekkenet holder seg stabilt så du kan løpe til du føder! LYkke til videre 🙂

  Svar
  1. Fortare Anna! Innleggsforfatter

   Takk for det. Ja det blir en spennende vinter og vår. Jeg håper kroppen kommer å henge sammen nok til at jeg kan svettes litt et par tre ganger i uken. Jeg tar hva jeg kan få. Det er uansett helt fantastisk å ikke kaste opp hver eneste dag.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s