Dagen i dag

I dag åpner løpssesongen på Sognsvann med årets første SRM. Hurra! Jeg skal ikke delta, men bare tanken på at 65 71 gærninger er meldt på gjør meg glad enda inn i sjelen. Heia, heia, heia!

I dag sto solen opp 07.40 og skal ned igjen 17.21. Nå begynner det å ligne på noe. Kong Vinter er på retretten. Ha ha!

I dag er det kun 10 uker (og litt) igjen til jeg skal fullføre noe som tydeligvis er tøffere enn en maraton. Jeg stiller til start uforberedt, utrent og nervøs.

I dag (som så mange andre dager hittil i år) skal jeg ikke trene.

I dag er det 16 uker (og litt) frem til jeg kan stille meg sammen med andre Treningscampere i Frognerparken en onsdag. Jeg er klar over at dette ikke er helt bankers. Mye kan og skal skje, men jeg er nødt å ha noe i horisonten som ikke er nusselig, koselig og nydelig.

I dag har vi bodd i ny leilighet i 23 dager. Det tar meg 15 minutter i snøslaps og med gravidmage å gå til parkeringsplassen i Skulleruddumpa. Herifra skal hele Østmarka utforskes, dog ikke på ski. Jeg er ustadig på ski til vanlig (les: jeg tryner stadig vekk) og med min verdifulle ballast har jeg fått skiforbud. Jeg får snøre på meg brodder istedenfor.

Ellers har min nyttårsplan om ikke å ha en plan, gått etter planen. Vittig, jeg er så vittig…

Null treningsfokus har gitt meg mental ro, men null adrenalin. Det har blitt noen spaserturer og en gravid-yoga økt. Virkelig ikke noe å skryte av. Hvis jeg får summet meg sammen nok til en styrktreningseøkt hadde det vært toppen. Kroppen er fremdeles i sjokk etter oppussingshelvetet i januar og har gått inn en slags koma og der får den lov å være frem til overskuddet kommer tilbake. Jeg har trua på mars, men tør ikke håpe på for mye.

Grip den der satans dagen

Grip den der satans dagen

Reklamer

En tanke om “Dagen i dag

  1. Anna

    Godt du har humøret i behold da!
    Mange flotte turmuligheter med vogn fra Skullerud. Oh la la, for et bakspeil man får av de mange lange oppoverbakkene i friskt tempo 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s